Neem contact op met het Limra Resort

Onze Service Team kijkt uit naar uw bericht

Hierbij vindt u de verschillende mogelijkheden om contact op te nemen met het Limak Limra Resort. Om contact op te nemen, kunt u onderstaand contactformulier invullen. Eenvoudig, snel en direct!.. Het team van Limak-Limra.nl zal na ontvangst van uw bericht direct contact met u opnemen.

Let op: mogelijk is een van onderstaande items van toepassing waarbij wij adviseren deze route te volgen.

Stuur een bericht aan een gast in het Limak Limra Resort

Een bericht verzenden naar een gast in het Limak Limra Resort Resort is hier mogelijk. Voor felicitaties of gewoon een groet kunt u onderstaand formulier gebruiken.

» Klik hier om een bericht te versturen

Preferenties aanvragen bij het Limak Limra Resort Resort

Indien u speciale voorkeuren heeft voor bijvoorbeeld een kamertype of ligging (preferentie) dan kunt u dat hier aangeven.

» Klik hier om een bericht te versturen

Voor de beste prijs boeken via onze reispartners?

Wilt u gebruik maken van de speciale pakketreis-deals die wij hebben afgesloten met onze reispartners dan adviseren wij u onze Zoek & Boek - module te gebruiken.

» Klik hier voor het uitgebreide aanbod.

Kamer-Upgrade aanvragen

Ook indien u al geboekt heeft is het mogelijk een kamer upgrade aan te vragen. Dit dient u uiterlijk drie weken voor aankomst aan ons door te geven!

» Klik hier voor de speciale pagina t.a.v. kamer upgrades.

Sultan voor een dag – Speciaal Arrangement

Als u al een verblijf in het Limak Limra Resort heeft geboekt dan kunt u dit speciale arrangement bijboeken. Gelieve dit uiterlijk drie weken voor aankomst aan ons door te geven.

» Klik hier voor Sultan voor een dag


Contactformulier

Stuur ons uw aanvraag eenvoudig via onderstaand contactformulier. Ons Service Team neemt de aanvraag direct in behandeling en zal spoedig reageren.