Het Limak Limra Resort in Kemer

Schitterend gelegen aan de Turkse Riviera

Het Hotel Limak Limra Resort bevindt zich in de vakantieregio Kiris en ligt ongeveer 8 km van de bij toeristen zeer geliefde plaats Kemer. Kemer bevindt zich ongeveer 55 km ten westen van Antalya. De transfertijd van en naar de op circa 60 km gelegen luchthaven van Antalya bedraagt ongeveer 90 minuten.

Met de taxi of met de in Turkije populaire minibus “Dolmus” kunt u de plaats Kemer in 15 minuten bereiken. In Kemer vindt u talloze winkelmogelijkheden en verschillende horecagelegenheden. Het voormalige kleine vissersdorp Kemer heeft zich tot een modern en idyllisch vakantieoort ontwikkeld.

Beleef de Turkse gastvrijheid bij het verkennen van Kemer. Geregeld krijgt u bij een praatje een glas thee aangeboden. Kijk rond op de wekelijkse markt in Kemer, wandel s’avonds in de mooie haven of bezoek een van de talloze muziekopvoeringen en concerten rondom Kemer.

Laat je fascineren door het gigantische taurusgebergte. Plan een excursie naar de dichtbij gelegen antieke plaats “Olympos” en ontdek hier de eeuwige vlammen van “Chimera” of bezoek Myra, waar de heilige Sint Nicolaas woonde en werkte.

Extra informatie: Uw verblijf in het Hotel Limak Limra Resort kunt u samen met een vlucht en transfer als pakketreis boeken via onze website. Vergelijk hier direct onze pakketreis aanbiedingen van de met ons samenwerkende reisorganisaties en boek uw droomvakantie eenvoudig en gemakkelijk op onze website.

Wij informeren u graag hoe u eenvoudig uw verblijf in het Hotel Limak Limra Resort online kunt boeken. Ons Nederlandse Service Center staat voor u klaar om u tijdens en na uw boeking te voorzien van advies en tips.

Kamer-Upgrades

Kamer-upgrade

Perfect! Maak gebruik van onze exclusieve mogelijkheden van de kamer upgrades

... informeer nu

Sultan for a day

Sultan for a day

Een ideaal extra tijdens uw verblijf - Sultan for a day pakketten in Limak Limra

... informeer nu

360° Tour

nu beginnen

Start een virtuele 360° Tour naar ons resort ...

... nu beginnen

Voordeelpakket Online boeken

Voordeelpakket Online boeken
  • Fruitmand bij aankomst
  • Badjas gedurende het verblijf
  • 1 x gratis diner in à-la-carte rest.
nog meer voordelen bekijken...

Reserveringsaanvraag?

Wilt u graag een vrijvlijvende offerte voor een vakantie bij Hotel Limak Limra ...

via deze pagina kunt u offertes opvragen…