Hoe boekt u het Limak Limra Resort?

Boek online, telefonisch of via een contactformulier

Wij bieden de volgende drie mogelijkheden om het Limak Limra Resort te boeken:

So buchen Sie hier online

Onderstaand vindt u de vijf boekingsstappen.

Stap 1: Snel zoeken & boeken
Maak gebruik van de zoekmachine aan de rechterzijde van deze website. Vul de velden in voor een compleet overzicht van de prijzen en mogelijkheden.

Stap 2: Maak een selectie uit de reisaanbiedingen
U kunt een selectie maken op basis van prijs en ziet in een oogopslag een overzicht van passende aanbiedingen van gerenommeerde touroperators. Als u het reisaanbod selecteert ziet u met een druk op de knop de beschikbaarheid.

Stap 3: Controleer de beschikbaarheid
Er wordt direct gecontroleerd of het geselecteerde reisaanbod nog steeds beschikbaar is. Als de reis nog steeds beschikbaar is, volg dan stap 4. Zo niet, dan betekent dit dat het reisaanbod reeds volgeboekt is. U kunt nu een andere periode of kamertype aanvragen in dezelfde module.

Stap 4: Het invullen van de formulieren
U vindt het gewenste reisaanbod met alle belangrijke informatie in een oogopslag. Om definitief te reserveren, volg dan de instructies en vul alle verplichte velden in. Let hierbij goed op de beschrijving van de desbetreffende touroperator. Na het invullen van alle verplichte velden, klikt u op de op de knop "definitief boeken". Uw boekingsinformatie wordt vervolgens automatisch verstuurd via een e-mail vanuit onze service teams in Nederland.

Stap 5: Contact
Wij nemen vervolgens nog contact met u op om de boeking samen met u door te nemen.

Boeken via de AMONDO Travel Networkers

U wilt uw vakantie door te brengen in Limak Limra Resort maar heeft nog niet een passend aanbod aanbod op onze website gevonden? – Neem dan contact op met onze partner mobiele reisagenten van AMONDO Nederland. De Travel Networker is professioneel opgeleid in het vinden van geschikte aanbiedingen en zal zeker zorgen voor een geweldige deal.

De verwerking van de aanvragen die ons bereiken via Limak’s mobiele reisagenten zullen zo snel mogelijk worden behandeld door ons Service team en hun partners in Nederland - uiteraard gratis en vrijblijvend.

» Klik hier voor de reisagenten Limak.

Telefonische boeking

Indien u de voorkeur geeft aan telefonisch contact dan is dat uiteraard mogelijk. Om uw verblijf in Limak Limra Resort telefonisch te reserveren neem dan contact op met ons reservering team in Nederland door te bellen naar 00 31 - (0) 70-2171103. Onze vriendelijke medewerkers zullen u graag helpen en adviseren.

Bij het boeken van uw verblijf in Hotel Limak Limra Resort via de hierboven gepresenteerde mogelijkheden is altijd het uitgebreide en exclusieve voordeelpakket van toepassing.

Kamer-Upgrades

Kamer-upgrade

Perfect! Maak gebruik van onze exclusieve mogelijkheden van de kamer upgrades

... informeer nu

Sultan for a day

Sultan for a day

Een ideaal extra tijdens uw verblijf - Sultan for a day pakketten in Limak Limra

... informeer nu

360° Tour

nu beginnen

Start een virtuele 360° Tour naar ons resort ...

... nu beginnen

Voordeelpakket Online boeken

Voordeelpakket Online boeken
  • Fruitmand bij aankomst
  • Badjas gedurende het verblijf
  • 1 x gratis diner in à-la-carte rest.
nog meer voordelen bekijken...

Reserveringsaanvraag?

Wilt u graag een vrijvlijvende offerte voor een vakantie bij Hotel Limak Limra ...

via deze pagina kunt u offertes opvragen…