Boekingsaanvraag (vrijblijvend)

Uw Limak-Travel Agent vindt voor u het beste aanbod

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een verblijf in het Limak Limra resort? Onze reisspecialisten kunnen u een passend voorstel voorleggen door gebruik te maken van het diverse aanbod van reisorganisaties die met het Limak Limra Resort samenwerken.Bestudeer de volgende informatie:

Na een eerste telefonisch contact met ons Nederlandse Service Team, onderzoeken wij voor u de diverse geschikte aanbiedingen van reisorganisaties die samenwerken met het Limak Limra Resort. Dit betreffen een groot aantal touroperators uit Nederland en Duitsland waarbij wij het vrijblijvende aanbod voorleggen. Beantwoord een van de aanbiedingen aan uw ideeën en wensen dan kunnen wij deze boeking voor u verzorgen. Uw reisbescheiden ontvangt u zoals gebruikelijk per post of mail via onze organisatie of de respectieve organisator voor uw vertrek.

Uw aanvraag

Vul het onderstaande formulier in en klik op ‘Aanvraag versturen’.

Na ontvangst van uw aanvraag, zal ons Nederlandse Service team contact met u opnemen en u vervolgens passende aanbiedingen voorleggen - uiteraard gratis en vrijblijvend.